Følg Expedia.no

Reis med poeng hos Expedia.no

Pressemelding   •   jun 21, 2016 12:43 CEST

Verdens største reisebyrå på nett, Expedia.no, lanserer en ny og forbedret funksjonalitet i deres fordelsprogram. Forbedringen forenkler innløsingen av opptjente poeng ved hotellkjøp.

— Vi ønsker å belønne lojale kunder, nemlig ved å gi de muligheten til å reise med poeng. Tidligere hadde kunden bare mulighet til å opptjene poeng ved overnatting på enkeltstående hoteller. Tilbakemeldingene fra reisende har derimot vært at de ønsker booking av reiser og aktiviteter, samt oppsamling og innløsning av poeng så enkelt som mulig. Oppgraderingen av fordelsprogrammet imøtekommer nettopp denne etterspørselen. Med endringen kan reisende både overnatte på hotell og booke aktiviteter og flyreiser, kun basert på opptjente poeng. I tiden som kommer vil vi også se en rekke spennende lanseringer når det gjelder ulike tilbud i fordelsprogrammet. For Expedia+ medlemmer har det aldri vært enklere å reise med poeng, sier Charlotte Gogstad i Expedia.no.

Fordelene man har som Expedia+ medlem gjelder, selv om man har betalt reisen med Expedia+ poeng. Blant annet betyr dette at man fordobler verdien av sine Expedia+ poeng hvis man løser dem inn på et +VIP Access-hotell. I motsetning til lojalitetsprogrammer hos andre online reisebyråer, kan kunder som betaler for reisen med poeng også benytte seg av Expedia.no rabattkuponger. Expedia + medlemmer har også mulighet til å opptjene flybonuspoeng, samt eventuelle poeng via kredittkort, utover det å opptjene Expedia+ poeng når de gjennomfører en booking.

Inntil nylig var man nødt til å innløse poeng med en verdikupong før man kunne benytte seg av rabatten ved kjøp av en tjeneste. Nå har Expedia gjort prosessen enklere ved at kunden selv får oversikt og tilgang på opptjente poeng ved utsjekking og betaling. Medlemmer kan også bruke så mange poeng de ønsker av deres Expedia+ program for den enkelte transaksjon. Potensielt kan dette bety en kostnad helt ned til 0 kroner.

Alle reisende er kvalifisert til å bli medlem av Expedias lojalitetsprogram https://www.expedia.no/rewards/howitworks. Innloggede medlemmer kan tjener poeng fra hvilken som helst tjeneste de kjøper via Expedia.

*Expedia+ medlemmer må ha et minimum på 3500 poeng på deres konto for å innløse poeng. 

Om Expedia


Expedia er et av verdens ledende reisebyrå på nett, og tilbyr tilgang til flere hundre tusen overnattingssteder over hele verden (inklusive alt fra små boutiquehoteller til store hotellkjeder), flybilletter med over 400 flyselskaper, samt et bredt utvalg av leiebiltjenester og ulike reiseopplevelser. Ved å kombinere mange valgmuligheter med gode søkeverktøy, hjelper Expedia.no reisende med å finne og sette sammen den reisen som er best tilpasset deres individuelle behov.

Med Expedias prisvinnende mobil-app kan du planlegge og booke flybilletter og hoteller mens du er på farten. Expedias app har gode verktøy for at du enkelt skal kunne administrere din reise; kart over flyplassen, utsjekk-tider fra hotellet, status på flyvningen din, kart til hotellet ditt og andre nyttige tjenester. Besøk Expedias Facebook-side for reiseinspirasjon og gode tips.

Expedia.no er en del av Expedia Inc. Selskapet leverer fritids- og forretningsreiser, driver økt etterspørsel og direkte bestillinger til reiseleverandører, og gir annonsører muligheten til å nå et verdifullt reisepublikum gjennom Expedia Media Solutions. Expedia driver også bestillinger for noen av verdens ledende flyselskaper og hoteller, store merkevarer, tungt trafikkerte nettsteder og tusenvis av aktive partnere gjennom Expedia ® Affiliate Network. For bransjenyheter, besøk oss på www.expediainc.com eller følg @expediainc på Twitter.

Registrerte varemerker og logotyper tilhører sine respektive eiere © 2016 Expedia, Inc. Alle rettigheter inkludert. CST: 2029030-50

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar