Følg Expedia.no

Hit reiser vi i høst: Høstens reisemål byr på enten storbyliv eller sol

Pressemelding   •   aug 30, 2016 14:06 CEST

Den beste måten å takle feriemelankolien som sniker seg innpå etter sommeren, er å booke en ny ferietur til høsten. Det ser det ut til at mange nordmenn har skjønt. Ifølge tall fra det nettbaserte reisebyrået Expedia.no er det først og fremst storbyliv og varmere temperaturer som lokker nordmenn i høst.

Vi har lagt en lang sommerferie bak oss, og gleder oss til å returnere til jobb full av energi og pågangsmot. Likevel er det ikke helt slik det kjennes når vi først tar fatt på arbeidsoppgavene. I England kalles dette «post vacation blues», og man innser at neste ferie kanskje ligger litt for langt fram i tid. Mange nordmenn takler dette best ved å bestille en ny tur til høsten, og ifølge tall fra Expedia.no er det Spania som vil få besøk av flest nordmenn. I tillegg er klassikerne New York og London populære som alltid.

Er du en av de som føler litt på feriemelankolien og kunne tenke deg å bestille en ny tur i høst? Da har Expedia.no samlet sammen hotelltips for de tre mest populære reisemålene, enten du er ute etter luksus, en budsjettvennlig ferie, familieferie, strandferie eller helst vil gjøre hotellopplevelsen så unik som mulig.


1. New York, USA


Unikt hotell: YOTEL New York at Times Square

YOTEL ligger sentralt i nærheten av Times Square og byr på stilfull og moderne design, en livlig stemning og den største utendørs hotellterrassen i New York. Hotellet har hentet inspirasjon fra luksuriøs flydesign, og tilbyr automatiserte innsjekkingskiosker, en smart mobil resepsjons-app, og Yobot – deres hjelpsomme robot som sørger for lagring av bagasjen din.

Budsjetthotell: Pod 51

Det innovative hotellet Pod 51 tilbyr kompakte og smarte innredede rom og har en sentral beliggenhet fire kvartaler unna Manhattans Fifth Avenue. Lobbyen er dekorert med fargerike veggmalerier og moderne design – en god møteplass hvor du ikke trenger å svi av for mye penger.

Luksushotell: Waldorf Astoria New York

Dette hotellet er en attraksjon i seg selv. Waldorf Astoria er bygd i Art Deco-stil og er et legendarisk landemerke på Park Avenue. Det ikoniske hotellet ligger rett i nærheten av Rockefeller Center og teatergaten Broadway, i tillegg til attraksjoner som Times Square, Central Park, Grand Central og butikkene på Fifth Avenue.

Familiehotell: The Roosevelt Hotel

På dette hotellet opplever du det typiske New York, der det klassiske elegante møter moderne luksus. The Roosevelt Hotel imponerer med sin storslåtte arkitektur og vakre interiør som er restaurert i sin opprinnelige glans. Det familievennlige hotellet byr på en egen restaurant og ligger på hjørnet av Madison Avenue med enkel tilgang til shopping, samt Broadway-teatrene, som er tre kvartaler unna.


2. Gran Canaria, Spania


Unikt hotell: Bohemia Suites & Spa

Bohemia Suites & Spa er et design- og boutique-hotell som byr på 5-stjerners standard. Dette “adults only”-hotellet ligger i Playa del Ingles på Gran Canaria, og byr blant annet på et full service-spa, to utendørs svømmebasseng, et helsestudio og en badstue. Som gjest vil du kunne nyte en gratis frokost og spise middag på en av hotellets to restauranter.

Budsjetthotell: Club Vista Serena

Velger du å bo på dette hotellet i Maspalomas, får du mye for pengene. Alle de 48 leilighetene er utstyrt med et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn, som gjør at du kan gjøre ferien enda mer budsjettvennlig ved å lage maten selv. Her har du også tilgang på to utendørs svømmebasseng, en restaurant, en bar/lounge og en bassengbar.

Luksushotell: Hotel Santa Catalina

Følg fotsporene til både presidenter og de kongelige ved å legge oppholdet til dette 5-stjerners hotellet. Hotel Santa Catalina ligger i Las Palmas og byr på det du trenger for litt ekstra ferieluksus. Er du av den sporty typen kan du starte dagen på deres 300 m2 store treningssenter, og fortsette dagen med en velfortjent behandling ved hotellets spa.

Familiehotell: Seaside Palm Beach

Dette familievennlige hotellet ligger rett ved stranden i Meloneras, og er et sentralt men rolig sted å bo. Seaside Palm Beach er også omringet av en oase av palmetrær som grenser til et naturreservat. Her har du valget mellom å plaske i havet, eller i hotellets to utendørs svømmebasseng, eller du kan ta med barna på en kort utflukt til Maspalomas-sanddynene som ligger knappe tre kilometer unna.

Strandhotell: Hotel Taurito Princess

Hotel Taurito Princess er et resort-hotell som er vel egnet for strandløver, med praktisk beliggenhet rett ved stranden i Taurito. Her kan du nyte dagen i strandkanten, innta et bedre måltid på Restaurante Princess, eller unne deg en drink på et av stedets fem barer/lounger.


3. London, Storbritannia


Unikt hotell: Ace Hotel London Shoreditch

Velger du å bo på dette moderne designhotellet får du en god start på London-turen. Hotellet ligger i det historiske og kreative Shoreditch-nabolaget, et knutepunkt for gallerier, teatre og mote, samt hjem til Brick Lane Market. Ace Hotel i London skiller seg ut i positiv forstand.

Budsjetthotell: Tune Hotel Paddington

Å finne gode og budsjettvennlige hoteller i London er ikke bare bare. Tune Hotel Paddington byr imidlertid på det du trenger, konseptet deres består av å gi gjester en god natts søvn til en god pris. Det sørger rommenes 5-stjerners senger for. Hotellets beliggenhet i Paddington gjør at du kjapt kan komme deg til nærliggende attraksjoner som Marble Arch, Madame Tussauds og Selfridges.

Luksushotell: The Ritz London

Velkjente The Ritz er et særegent og historisk hotell, med en svært sentral beliggenhet i byen. The Ritz er ikke bare et hotell, men en opplevelse i seg selv. Her bor du i majestetiske omgivelser, med Buckingham Palace kun 500 meter unna. Vil du unne deg litt ekstra luksus når du først har tatt turen til The Ritz, kan du sjekke ut hotellets restaurant, unne deg en hårklipp eller ta en tur til hotellets kasino.

Familiehotell: The Grand at Trafalgar Square

The Grand at Trafalgar Square er et innbydende boutique-hotell, med en enestående beliggenhet i det historiske Northumberland House. Hotellet ligger i nærheten av mange kjente London-attraksjoner, som Nelsons Column, The National Gallery, Big Ben, Houses of Parliament, Buckingham Palace – et godt utgangspunkt for en sightseeing-ferie med barna.


De mest populære reisemålene blant nordmenn i høst – topp 10:


1. New York, USA

2. Gran Canaria, Spania

3. London, Storbritannia

4. Roma, Italia

5. Tenerife, Spania

6. Barcelona, Spania

7. Mallorca, Spania

8. Berlin, Tyskland

9. Gdansk, Polen

10. Alicante, Spania

Om Expedia


Expedia er et av verdens ledende reisebyrå på nett, og tilbyr tilgang til flere hundre tusen overnattingssteder over hele verden (inklusive alt fra små boutiquehoteller til store hotellkjeder), flybilletter med over 400 flyselskaper, samt et bredt utvalg av leiebiltjenester og ulike reiseopplevelser. Ved å kombinere mange valgmuligheter med gode søkeverktøy, hjelper Expedia.no reisende med å finne og sette sammen den reisen som er best tilpasset deres individuelle behov.

Med Expedias prisvinnende mobil-app kan du planlegge og booke flybilletter og hoteller mens du er på farten. Expedias app har gode verktøy for at du enkelt skal kunne administrere din reise; kart over flyplassen, utsjekk-tider fra hotellet, status på flyvningen din, kart til hotellet ditt og andre nyttige tjenester. Besøk Expedias Facebook-side for reiseinspirasjon og gode tips.

Expedia.no er en del av Expedia Inc. Selskapet leverer fritids- og forretningsreiser, driver økt etterspørsel og direkte bestillinger til reiseleverandører, og gir annonsører muligheten til å nå et verdifullt reisepublikum gjennom Expedia Media Solutions. Expedia driver også bestillinger for noen av verdens ledende flyselskaper og hoteller, store merkevarer, tungt trafikkerte nettsteder og tusenvis av aktive partnere gjennom Expedia ® Affiliate Network. For bransjenyheter, besøk oss på www.expediainc.com eller følg @expediainc på Twitter.

Registrerte varemerker og logotyper tilhører sine respektive eiere © 2016 Expedia, Inc. Alle rettigheter inkludert. CST: 2029030-50

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar