Følg Expedia.no

Expedia gir deg de beste reisemålene for sol og varme: Disse reisemålene er hot i høst

Pressemelding   •   sep 07, 2015 12:21 CEST

Er du en av de som trodde den norske sommeren skulle bli like bra som i fjor, og valgte å tilbringe den hjemme? Mange nordmenn velger nå å legge høstferien utenlands i et siste forsøk på å få litt sol og varme. Mediene melder om at charterturene i høst fylles opp, men fortvil ikke. Det finnes flere leverandører som byr på pakkereiser, og hos Expedia.no kan du spare tusenvis av kroner om du booker fly og hotell samtidig. Vi tipser deg om hvilke steder i Europa som er hot i høst!

Om ikke Norges-ferien har vært like varm som ønsket, kan du nå legge høstferien utenlands med ekstra god samvittighet. En ny rapport publisert av reisegiganten Expedia® i samarbeid med Airlines Reporting Corporation (ARC) viser at flyprisene synker, og vil fortsette å synke. Booker du i tillegg fly og hotell samtidig kan du spare opptil 5 040 kroner i gjennomsnitt for internasjonale reiser i september.

Her gjør du reisekuppene

Er du hypp på å oppdage en autentisk storby, bør du dra å utforske Lisboa. I følge rapporten fra ARC og Expedia har flyprisene fra Norge til Lisboa sunket med hele 16 prosent siden i fjor, så her er det absolutt rom for et reisekupp. Vil du kombinere strand- og storbyliv, er Malaga og Barcelona gode alternativer. Flyprisene fra Norge til Malaga har ifølge rapporten sunket med 15 prosent siden i fjor, mens du ved å booke en pakkereise (fly+hotell) til Barcelona kan spare nesten 1 300 kroner, ifølge tall fra ARC og Expedia.

– Det er store besparelser å hente ved å bestille fly og hotell i en pakke. Hvis du bestiller turen god tid i forveien vil du også finne et større utvalg av både flypriser og hotell. Mange hoteller tilbyr i tillegg betydelige rabatter dersom du forhåndsbestiller – spesielt hvis du bestiller fly og hotell sammen, da man anser det som mindre sannsynlig at du avbestiller, forteller Charlotte Gogstad, talsperson for Expedia.no.

Fem tips for høsten fra Expedia.no:

Lisboa
Med sine mange utkikkspunkt, brosteinsbelagte gater og duse farger, er Lisboa en fotogen storby. Ta den berømte 28-trikken opp bakkene mot vakre Alfama, eller ta turen til vinbutikkene i Baixa – her ligger de tett i tett, og du kan til og med prøvesmake vinen! Reiser til Europas svar på San Fransisco finner du her.

Malaga
Er det strandliv du er ute etter, vil Malaga være et paradis for deg. Malaga ligger rett ved Middelhavet og er velsignet med flere vakre strender. Byen med åtte sommermåneder byr i tillegg på yrende liv med sine 600 000 innbyggere. Her kommer du ikke til å kjede deg! Bestill en restplass-tur til Malaga her.

Barcelona
Barcelona er blitt en gjenganger på bucket-listen til de fleste, og med god grunn. Det er få ting du ikke kan gjøre i Barcelona. Her kan du fylle dagene med nydelig mat, imponerende arkitektur, fantastiske kulturopplevelser og idylliske strender. Planlegg ferien til Barcelona her.

Nice
Nice i Nice har vi hørt mange ganger, og det stemmer. Ekstra nice er det på høsten, når temperaturen når et litt mer behagelig nivå og de verste turiststrømmene forsvinner. I tillegg er byen et perfekt utgangspunkt om du vil oppleve andre byer langs den franske rivieraen. Finn gode reisetilbud til Nice her.

Santorini
Postkort-øya i Egeerhavet må bare oppleves og passer like godt for familier, par og vennegjengen. Santorini påstås å være den vakreste øya i Hellas på grunn av dens dramatiske natur. Lei en bil og utforsk hele øya på en dag – spesielt den fortryllende solnedgangen ved Oia må oppleves. Pakkereiser til de billedskjønne landsbyene finner du her.

For flere gode tilbud til varmere strøk, ta en tur innom: https://www.expedia.no/p/sydenreiser

Datakilder:

Studien som blir referert til i teksten gjenspeiler et samarbeid mellom ARC og Expedia-gruppen, og omfatter data for reiser i mer enn 200 land og territorier. Rapporten benytter også data fra andre bransjekilder, som International Air Transport Association (IATA), Diio Mi og Airline Tariff Publishing Company (ATPCO). Klikk her for å se hele rapporten. 

Om Expedia

Expedia er et av verdens ledende reisebyrå på nett, og tilbyr tilgang til flere hundre tusen overnattingssteder over hele verden (inklusive alt fra små boutiquehoteller til store hotellkjeder), flybilletter med over 400 flyselskaper, samt et bredt utvalg av leiebiltjenester og ulike reiseopplevelser. Ved å kombinere mange valgmuligheter med gode søkeverktøy, hjelper Expedia.no reisende med å finne og sette sammen den reisen som er best tilpasset deres individuelle behov.

Med Expedias prisvinnende mobil-app kan du planlegge og booke flybilletter og hoteller mens du er på farten. Expedias app har gode verktøy for at du enkelt skal kunne administrere din reise; kart over flyplassen, utsjekk-tider fra hotellet, status på flyvningen din, kart til hotellet ditt og andre nyttige tjenester. Besøk Expedias Facebook-side for reiseinspirasjon og gode tips.

Expedia.no er en del av Expedia Inc. Selskapet leverer fritids- og forretningsreiser, driver økt etterspørsel og direkte bestillinger til reiseleverandører, og gir annonsører muligheten til å nå et verdifullt reisepublikum gjennom Expedia Media Solutions. Expedia driver også bestillinger for noen av verdens ledende flyselskaper og hoteller, store merkevarer, tungt trafikkerte nettsteder og tusenvis av aktive partnere gjennom Expedia ® Affiliate Network. For bransjenyheter, besøk oss på www.expediainc.com eller følg @expediainc på Twitter. 

Registrerte varemerker og logotyper tilhører sine respektive eiere © 2014 Expedia, Inc. Alle rettigheter inkludert. CST: 2029030-50

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar